Groot fan

Wat was ik blij (en stiekem eigenlijk een beetje vereerd) toen Roomblush mij selecteerde om hun collectie uit te proberen in mijn huis! Ik ben een echte fan van het Roomblush behang en pas het ook vaak toe in mijn interieuradviezen. Roomblush behang is anders dan anders, vrolijk en met hun prachtige kleuren een echte eyecatcher in je interieur! Het is geschikt voor alle ruimtes in je huis, van je woonkamer tot aan de kinderkamer. Bovendien past het perfect bij een Scandinavische en botanische woonstijl. Heerlijk wat kleur in je interieur!

Ik griste de doos nog net niet uit de handen van de pakketbezorger om ongeduldig open te maken. Wat mooi, nog mooier dan de afbeeldingen die ik van Roomblush had gekregen!! Je kunt je voorstellen dat ik niet kon wachten om er mee aan de slag te gaan. Ik besloot dat het behang in onze woonkeuken moest komen, boven het bankje. Het behang past perfect bij de muurkleur Early Dew die ik daar als lambrisering heb opgebracht.

Ik moet trouwens eerlijk bekennen dat Manlief de behanger is in ons huis. En ook de schilder. En de timmerman… Eigenlijk bedenk ik alle projecten en voert hij ze met veel geduld en liefde uit. Ieder keer weer…Tja, that’s life with a interior designer….

Hoekje om behangen & stylen maar

Gelukkig is het behang van Roomblush eenvoudig te plakken. Er zitten 4 banen in een rol. Deze banen zijn genummerd. Het kan dus niet mis gaan! Nu wilde ik toch iets anders dan alleen een wandje behangen. Het behang moest de hoek om gaan, om zo echt een gezellig nisje te creëren. Dit koste iets meer moeite, maar het resultaat mag er zijn.

Terwijl Manlief bezig was met behangen, was ik natuurlijk al bezig met de styling. Want dat mooie groen combineert natuurlijk heel fijn met de mooie warme terracotta kleur die hier stiekem steeds meer in huis opduikt.

Het vloerkleed en en de leuke rotan spiegel zorgen voor een botanisch sfeertje. Wat een gezellig hoekje is het geworden!

Toen onze dochter thuis kwam en dit behang zag, besloot ze dat het ook op haar kamer moest komen (tja van wie zou ze het hebben). En ook daar staat het prachtig.

Ja we zijn heel blij met het eindresultaat, wat vind jij?

Liefs Renate

 

Nine Dots & Roomblush

Samenwerking NIne Dots en Roomblush