Interieuradvies op maat


Interieuradvies op maat

Wil je bovenstaande pakketten uitbreiden met een verlichtingsplan, een 3D ontwerp of wil je enkel een kleuradvies of advies over je indeling?  Dat kan allemaal! Neem contact met me op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

 

Inspire me!

Tijdens een twee uur durende sessie kom ik bij je langs en gaan we samen kijken hoe we met een aantal kleine aanpassingen je interieur kunnen veranderen in de door jouw gewenste stijl en sfeer. Tijdens deze sessie kun je me allerlei vragen stellen en ik kan je adviseren op het gebied van indeling, kleur, meubels, materiaal en bijpassende accessoires. Zorg dat je vooraf al je vragen en afbeeldingen van je gewenste woonstijl hebt verzameld, zodat we direct aan de slag kunnen!
 

Tarief: 129 euro

 

 

 

Neem contact op

Bekijk de andere opties:

 

  • Prijzen zijn exclusief 21% BTW.
  • Prijzen gelden per ruimte van gemiddelde grootte. Tijdens het kennismakingsgesprek beoordelen we de grootte van de ruimte.
  • Binnen 20 km vanaf Oss worden geen reiskosten in rekening gebracht.  Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding 0,30 per gereden km.
  • Een kennismakingsgesprek bij jou thuis is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.

Interieuradvies op maat

Wil je bovenstaande pakketten uitbreiden met een verlichtingsplan, een 3D ontwerp of wil je enkel een kleuradvies?

Dit alles is in overleg mogelijk. Bel of mail me om je woonwensen te bespreken en dan maak ik een interieuradvies op maat voor je.