Renate


Wonen, ik kan er geen genoeg van krijgen...

Ik ben Renate van Bruchem, 41 jaar en gek op alles wat met wonen te maken heeft. Samen met mijn man en onze twee prachtige dochters van 8 en 10, stoere zoon van 5, poes Catoo en labrador Charlie, wonen wij in een mooi jaren 50 huis in Brabant. Een drukke bedoeling, maar wel heel gezellig! 

In 2012 hebben we dit huis gekocht en we zijn er begin 2013 komen wonen, na een grote verbouwing. Het huis was nog helemaal in jaren 50 stijl toen wij het kochten, een echt cadeautje met originele details als glas in lood ramen, originele paneeldeuren en vloeren. In 2015 hebben we een flink stuk aangebouwd, zodat we meer ruimte hebben voor ons vijven. En ik kreeg waar ik altijd van droomde, een echte woonkeuken. Kortom, een heerlijk huis waar we mogen wonen. Toch blijf ik altijd bezig ben om het nog mooier te maken. Een interieur is bij mij nooit af.

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met alles wat te maken heeft met interieur, huizen en wonen. Een grote passie, waar ik ontzettend blij van word. Als klein meisje verschoof ik alles in mijn slaapkamer en bemoeide ik me met de kleur van de keuken. Heerlijk vond ik het als ik met mijn moeder mee naar woonwinkels mocht. Dat is nooit veranderd. Mijn allergrootste hobby blijft toch echt interieur en alles wat met wonen te maken heeft. Wonen, ik kan er echt geen genoeg van krijgen.

Na het afronden van de opleiding Interieurontwerp en styling, heb ik eindelijk de grote stap gezet en ben ik begonnen met Nine Dots Interieurontwerp. Een super uitdaging waar ik ontzettend trots op ben. Als interieurstylist mag ik iedere dag bezig zijn met hetgeen waar ik blij en gelukkig van word. Ik heb echt het allerleukste werk!

Wat is jouw stijl, is een vraag die mij geregeld gesteld wordt. Ik hou van een mooi, licht interieur waar zeker wat kleur in terug te vinden is. Ook planten mogen wat mij betreft niet ontbreken. Ik hou van mooie natuurlijke materialen, zoals hout en beton. Ik ben gek op Scandinavische interieurs en kan heel blij worden van design klassiekers zoals de Vitra Eames Lounge Chair. Ik hou van servies, kussens en mooi gebreide plaids....en zo kan ik nog wel even doorgaan...

Maar genoeg over mijn woonstijl, ik ben juist benieuwd wat jouw woonstijl is! Als interieurstylist vind ik het heel belangrijk dat je jezelf in je eigen interieur herkent, je wilt niet wonen in het idee van iemand anders. Door diverse stijlen te mixen, krijg je een persoonlijk interieur. En dat is altijd het mooiste!

Heb jij advies nodig op het gebied van wonen of interieur, of heb je een vraag? Ik help je graag met een passend interieurplan.

Neem contact met me op voor het maken van een vrijblijvend gesprek om te kijken hoe we samen van jouw huis echt jouw Thuis kunnen maken.

Liefs,
Renate

Neem contact op