vastgoedstyling
Verkoopstyling:

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken...


Wil jij je woning verkopen of staat deze al een tijd te koop? Vanzelfsprekend wil je je huis zo snel mogelijk tegen de beste prijs verkopen. Het is dus van groot belang dat jouw woning op de juiste manier gepresenteerd wordt zodat deze opvalt tussen alle andere huizen die te koop staan. Je woning krijgt namelijk nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Als erkend House of KIKI stylist kan ik jou hierbij helpen.

House of KIKI is marktleider op het gebied van vastgoedstyling en bekend van het RTL4 programma "Uitstel van Executie" en de "TV Makelaar”. Het is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum erkend door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Als House of KIKI stylist werk ik met de succesvolle hands-on methode. Dit betekent dat ik zelf de woning opnieuw ga inrichten en dat ik daarbij zo veel mogelijk werk met jouw eigen meubelen en accessoires. Na restyling van je woning, fotografeer ik de woning en kan deze binnen twee dagen optimaal gepresenteerd worden op Funda.nl.

Mijn missie? Door de woning te restylen op basis van het House of KIKI concept, zorg ik dat jouw woning op de optimale manier, tegen een relatief klein budget, gepresenteerd wordt op oa. Funda. Jouw woning spreekt een grote doelgroep aan en zal direct opvallen tussen alle anderen huizen die te koop staan met het doel jouw woning zo snel mogelijk, tegen de beste prijs, te verkopen. 

Ik kan me goed voorstellen dat het tegenstrijdig voelt om te investeren in een huis wat je gaat verkopen. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de woningen binnen 3 maanden is verkocht (ook de woningen die al langer dan 1,5 jaar te koop staan) als er een House of KIKI vastgoedstylist is geweest. Het starttarief van een House of KIKI stylist is  600 euro, een kleine investering in vergelijking met het verlagen van je verkoopprijs, wat vaak in stappen van 5.000 tot 10.000 euro gaat.

Neem contact met me op om een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek te plannen. Laten we samen kijken hoe we je woning zo snel mogelijk tegen de hoogst mogelijke prijs kunnen verkopen!

Bekijk hier mijn werkwijze

Bekijk hier wat ik voor je leegstaande woning kan betekenen

Liefs,

RenateBekijk de andere opties:

  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Prijzen gelden per ruimte van gemiddelde grootte. Tijdens het kennismakingsgesprek beoordelen we de grootte van de ruimte.
  • Binnen 20 km vanaf Oss worden geen reiskosten in rekening gebracht.  Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding 0,30 per gereden km.
  • Een kennismakingsgesprek bij jou thuis is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.

Interieuradvies op maat

Wil je bovenstaande pakketten uitbreiden met een verlichtingsplan, een 3D ontwerp of wil je enkel een kleuradvies?

Dit alles is in overleg mogelijk. Bel of mail me om je woonwensen te bespreken en dan maak ik een interieuradvies op maat voor je.