werkwijze

 

 

 

 

We maken een afspraak om kennis te maken. Tijdens dit intakegesprek bespreken we de bijzonderheden en de knelpunten van de woning. Waar ben je op gevallen toen je dit huis kocht? We lopen door de hele woning en de buitenruimtes heen en ik bekijk de woning door de ogen van de kijkers.

Binnen een week ontvang je van mij een offerte voor het restylen van de woning, gebaseerd op het aantal benodigde uren en de aan te schaffen accessoires. In deze offerte omschrijf ik duidelijk de werkzaamheden die je eventueel zelf kunt uitvoeren of kunt laten uitvoeren.

Denk hierbij aan het schilderen van een muur of aan opruimen van de zolder. Ook vermeld ik duidelijk het afgesproken beschikbare budget voor de aankoop van de accessoires etc.

Na de goedkeuring van de offerte kan de restyling beginnen. Je krijgt van mij geen schriftelijk advies maar zoals afgesproken ga ik zelf aan de slag met het restylen van de woning. Ik pak alle ruimtes in de woning aan en werk zoveel mogelijk met je eigen meubels en accessoires.

Na restyling van de totale woning, kan ik de woningfotografie voor je bezorgen. De woning is binnen twee dagen verkoopklaar en kan optimaal gepresenteerd worden op oa. Funda.

Je krijgt van mij nog een aantal tips om je woning netjes te presenteren op de dag dat de kijkers komen. Indien gewenst, kan ik op de open dag of tijdens bezichtigen bij je aanwezig zijn.