zakelijk


Zakelijk interieuradvies

Wil je dat jouw huisstijl doorgevoerd wordt in je bedrijfsinrichting? Zoek je naar een prettige sfeer, die past bij jouw bedrijf?

Het interieur is een belangrijk visitekaartje van je bedrijf, niet alleen voor je klanten maar ook voor je medewerkers. Het laat zien waar jij als bedrijf voor staat. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers die zich prettig voelen in een ruimte met een goede sfeer, productiever en creatiever zijn.

Nine Dots kan je hierbij helpen. Of het nu gaat om een interieurontwerp voor een kantoor, een beautysalon of een tandartsenpraktijk, ik maak samen met jou een verrassend ontwerp, passend bij jou en je bedrijf.

Werkwijze

Bij jou op locatie bespreken we je wensen en verwachtingen en bekijk ik de ruimte. Na de goedkeuring van mijn offerte gaan we direct aan de slag. Het door mij gemaakte moodboard is de leidraad voor het plan. Hiermee maak ik visueel welke stijl, sfeer, kleuren en materialen gebruikt kunnen worden. Onderdelen die bij dit plan horen zijn een compleet advies voor de optimale indeling van de ruimte, een materiaal, meubel en kleuradvies, passend bij de huisstijl. Dit alles presenteer ik op locatie met een 2D indelingsschets. Een stylingadvies maakt het plaatje compleet. Na de ontwerppresentatie kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden. Na uitvoering zal ik komen de ruimtes verder af te stylen.

Dit interieuradvies kan uitgebreid worden met een verlichtingsplan.

Neem contact met me op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek.

 

Prijs: op aanvraag

 

Neem contact op

Bekijk de opties voor particulieren:

  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Prijzen gelden per ruimte van gemiddelde grootte. Tijdens het kennismakingsgesprek beoordelen we de grootte van de ruimte.
  • Binnen 20 km vanaf Oss worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding 0,30 per gereden km.
  • Een kennismakingsgesprek bij jou thuis is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.

Interieuradvies op maat

Wil je bovenstaande pakketten uitbreiden met een verlichtingsplan, een 3D ontwerp of wil je enkel een kleuradvies?

Dit alles is in overleg mogelijk. Bel of mail me om je woonwensen te bespreken en dan maak ik een interieuradvies op maat voor je.